вверх  обратно

Данте Свонсон: "Наша задача в Еврочеллендже - выйти из группы"

6.11.2011

Капітан "Говерли" Данте Свонсон ділиться враженнями від останніх матчів та очікуваннями від прем’єрного старту "ведмедів" у Єврочелленджі…

- Данте, які у тебе враження від матчу з «Дніпром»?

- Я вважаю, що ми провели хорошу гру. У попередніх матчах для нас були звичними невдалі старти, без належного настрою. Але цього разу ми почали гру дуже активно, особливо в захисті. Суперник міг набрати за пів поєдинку лише трохи більше 30-ти очок, це був хороший результат. Саме так ми намагалися грати ввесь час, але це не вдалося зробити саме наприкінці гри. Але загалом, як на мене, ми грали добре.

- Як оціниш свої дії у матчі з дніпропетровцями?

- Думаю, що я зіграв непогано. Можливо міг би і трохи краще грати наприкінці поєдинку, але я зробив все, що у мене вийшло.

- Ми чули, що у тебе була невелика травма напередодні матчу...

- Я надіюсь, що це не щось серйозне. Відчуваю біль у спині, але, як бачите, це не сильно завадило мені активно працювати у матчі з «Дніпром». Мені здається, що рухався я в останньому матчі непогано. Тож сподіваюсь, що все буде добре і надалі.

- В цьому сезоні ти одягнув капітанську пов’язку «Говерли», як почуваєшся у цій ролі?

- Я почуваюся комфортно. Я добре знаю гравців. Хоча у нас є кілька нових американців, у цьому сезоні залишилися більшість українців. Всі вони добре знають мене, мій характер, вони знають що я завжди націлений на активну і агресивну гру, націлений на перемогу. Я не люблю багато розмовляти поза майданчиком, але я повністю віддаюся команді під час гри, тому, мені здається що бути капітаном для мене не складно.

- Що можеш сказати про цьогорічний склад «Говерли»?

- Мені здається, що ми досить схожі на минулорічну «Говерлу». Останні три матчі ми програли, але я вважаю, що деякі з них ми заслуговували закінчити перемогою. Якби ми грали так, як у матчі з «Дніпром», ми б не програли і попередні ігри. Думаю, що ми граємо так же добре, як і в минулому сезоні, але точно знаю, що можемо ще краще.

- Поділися враженнями від співпраці з Маркусом Вокером, ви граєте на одній позиції...

- Ви самі бачите, наскільки Маркус швидкий. Коли ми одночасно знаходимось на майданчику, то, я думаю, ми є найшвидшою задньою лінією в Суперлізі. Наразі ми не використовуємо нашу швидкість на повну міру, ми не показуємо багато швидких відривів, але, це все ще попереду. Але коли ми це робимо, ми є великою проблемою для суперника.

- Який настрій в команди напередодні ігор Єврочелленджу?

- Ми всі в приємному очікуванні. Приємно, що є нагода зіграти поза межами країни, показати себе, перевірити, на що здатен. Відчуваємо велику відповідальність. Сподіваюсь, що гравці не будуть «тягнути на себе ковдру», головне тут зіграти командно. Але повторюсь, ми всі з нетерпінням очікуємо цих ігор.

- Чи багато тобі і одноклубникам відомо про майбутніх європейських суперників?

- У нас поки що небагато інформації. Я впевнений, перед цими матчами тренер нам розповість детальну інформацію про суперників, їхніх головних гравців, окреслить стиль гри. До цього часу ми були зосереджені на Суперлізі.

- То поки що не можеш виділити фаворитів нашої групи?

- Поки що ні, я навіть уявлення не маю, з якими командами, по стилю і силі ми будемо грати. Мені ще не відомо, які там у них гравці.

- Яке завдання Ви отримали від керівництва клубу у європейському турнірі?

- Наше перше завдання – пробитись до наступного раунду змагань. Наразі це наша єдина мета – вийти з групи.

- Що тобі відомо про «Простейов»?

- Навіть про найближчого суперника мені відомо дуже мало. Саме сьогодні ми приступаємо до вивчення інформації про чеську команду. Будемо аналізувати їхню гру, ключових виконавців, вивчати комбінації. У нас ще є достатньо часу підготуватись до цієї гри.

bcgoverla.if.ua

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.