вверх  обратно

Александр Панченко: "Чтобы полноценно тренироваться нужна маска"

3.11.2011

Для розігруючого «Політехніки-Галичина» наступний матч у Суперлізі міг би стати особливим – до Львова приїздить «Дніпро» (поєдинок розпочнеться 6-го листопада о 14:00), за який колись виступав Олександр Панченко. Та захисник зможе підтримати свою команду в кращому разі з лави запасних – наразі відновлюється від травми.

– Олександре, як почуваєшся?

– Ніби потрохи травмований ніс загоюється. Під час епізоду, коли отримав травму, я спочатку навіть не думав про такі наслідки. Був удар, однак особливого значення йому я не приділив. У баскетболі таке буває часто, до того ж, у мене був невеликий шок, тому особливої болі не відчував. А от коли вже сів на лаву запасних, великі від здивування очі лікаря сказали все. Я зрозумів, що все серйозно і доведеться багато пропустити.

– Ти вже тренуєшся?

– Так, за індивідуальним графіком. Я відвідую усі тренування команди, разом розминаюся. Потім тренер вирішує чи займатися мені індивідуально з м’ячем, чи йти в тренажерний зал.

– Коли приступиш до командних тренувань?

– Думаю, вже з понеділка. Мені зараз підшукують маску, в якій я б зміг повноцінно тренуватися.

– У неділю ти точно не візьмеш участі в матчі?

– Безсумнівно, що не зіграю. Ще не можна. Коли буде маска, доведеться її носити цілий місяць. Дуже важка була травма. Потрібно, щоб все добре зрослося.

– В останніх матчах твоя статистика була не найкращою…

– Важко щось говорити про статистику. В останніх матчах під орудою Дмитра Базалевського я проводив дуже мало часу. Чомусь не довіряв мені Дмитро Леонідович. Тут відбулася зміна на тренерському містку – прийшов Валентин Воронін. Валентин Петрович дав більше ігрового часу, однак підвела травма. Зараз чекаю, коли вже можна буде знову набирати свою оптимальну форму, боротися і допомагати команді.

politehgalychyna.com.ua
Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.