вверх  обратно

Сборные Украины 3х3 приняли участие в международном турнире

22.05.2017

В угорському місті Годмезевашаргей відбувся Перший етап Декатлон-туру В33 – 2017. У ньому взяли участь одразу ж три збірні України: чоловіча, жіноча і молодіжна U-18.

Чоловіча збірна України здобула перемогу на цьому турнірі, переконливо перемігши у фіналі сербський "Оріон" 21:12, а жінки у фінальній грі поступилися з різницею в одне очко господаркам – збірній Угорщини 13:14. Зокрема, у складі чоловічої збірної України в Угорщині зіграли Станіслав Тимофеєнко, Дмитро Липовцев, Олександр Кобець, Дмитро Кривенко. За словами головного тренера чоловічої збірної України Олега Юшкіна формування складу збірних команд триває.

Олег Юшкін, головний тренер чоловічої збірної України:

- Стрітбольна специфіка така, що дуже і дуже важливо мати велику кількість спарингів, аби досягти якомога більшої зіграності гравців. Ми намагатимемося по максимуму завантажити хлопців і дівчат турнірами, іграми, щоб вони до чемпіонату світу підійшли у всеозброєнні. У нас заплановано ще три турніри перед початком чемпіонату світу, усі – у Європі. А перед самим Мундіалем (7-12 червня у французькому Вуароні) відбудеться турнір безпосередньо для національних збірних.  Збірна України U-18 на Декатлон-Турі B33, нажаль, не вийшла з групи, але вона виступала у категорії "Еліт" разом з дорослими (поступилася двічі сербським і угорській командам). Хлопці отримали колосальний і необхідний досвід.

Нагадаємо, чемпіонат світу з баскетболу 3х3 відбудеться у французькому Нанті з 17 по 22 червня. У ньому візьмуть участь чоловіча, жіноча і молодіжна (U-18, юнаки) збірні України.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.