вверх  обратно

Символическая пятерка недели (Суперлига)

31.10.2011

Протягом тижня відбулося десять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

Захисники

Стівен Буртт («Дніпро») – 27 очок + 8 передач + 6 підбирань + 1 блок-шот = 31 РЕ.

Стівен Буртт не лише виграв дуель у Віллі Діна, а й приніс перемогу своїй команді в матчі з «ОДЕСОЮ». Саме після поєдинку з «акулами» плеймейкер «Дніпра» очолив список найкращих бомбардирів Суперліги, а також піднявся на другу сходинку серед найкращих асистентів і на третю – серед найефективніших гравців першості.

Де Маркус Нельсон («Донецьк») – 11.6 очка + 4.3 передачі + 3.6 підбирання + 2.3 перехоплення = 17.3 РЕ**.

Протягом тижня «Донецьк» не просто реабілітувався за поразку в Запоріжжі, а закріпив успіх, здобувши три перемоги поспіль. Де Маркус Нельсон став найстабільнішим гравцем «тигрів» за підсумками поєдинків із «Києвом», у якому захисник відзначився 19 балами рейтингу ефективності, «Політехнікою» та «Черкаськими Мавпами».

Форварди

Денис Яковлєв («Хімік») – 11.5 очка + 4.5 підбирання + 2.5 перехоплення + 2 передачі + 1 блок-шот = 17 РЕ**.

Після поразки від «Будівельника» южненський «Хімік» здобув переконливу перемогу над «Кривбасбаскетом», а український форвард сповна виправдав довіру тренерського штабу, ставши найкращим гравцем матчу. За його підсумками Денис Яковлєв записав на свій рахунок 20 очок, 8 підбирань, 4 перехоплення та 3 передачі, відзначившись, таким чином, 30 балами рейтингу ефективності.

Артем Швець («Київ») – 16.5 очка + 8.5 підбирання + 1 передача = 18.5 РЕ*.

У кожному матчі своєї команди Артем Швець продовжує доводити, що партнери та тренерський штаб недаремно довірили йому капітанську пов’язку. Після дабл-даблу в зустрічі з «Донецьком» (14 очок + 11 підбирань) форвард приніс своїй команді перемогу над бронзовим призером Суперліги «Говерлою», вже в першій половині гри здобувши 17 очок, а загалом відзначившись 19 очками та 6 підбираннями.

Центровий

Деніел МакКлінток («Миколаїв») – 18 очок + 8.5 підбирання + 2.5 передачі + 2.5 блок-шота = 24 РЕ*.

На радість миколаївських уболівальників в останніх матчах Деніел МакКлінток демонструє гру, завдяки якій він був їх улюбленцем у позаминулому сезоні. Спершу центровий провів чудовий поєдинок у Запоріжжі, записавши на свій рахунок 18 очок і 8 підбирань, а в неділю став найефективнішим гравцем (26 РЕ) ще одного переможного матчу своєї команди – проти «Кривбасбаскету».

Крім того, варто відзначити таких гравців:

Деррік Лоу («Дніпро») – 17 очок + 5 підбирань + 5 передач + 3 перехоплення + 1 блок-шот = 28 РЕ.
Ріккі Мінард («Азовмаш») – 21 очко + 5 підбирань + 4 передачі = 21 РЕ.
Майкл Лі («Донецьк») – 15.3 очка + 5.3 підбирання + 1 передача = 16 РЕ**.

* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.

superleague.ua

Добавил: Pr1Me
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.