вверх  обратно

"Lavina Cup": регистрация, участники, трансляция

21.04.2017

22 квітня у ТРЦ Lavina відбудеться грандіозне дійство – турнір "Lavina Cup", що матиме статус першого єтапу Чемпіонату України з баскетболу 3х3.

У турнірі "Lavina Cup" змагатимуться щонайменше 30 чоловічих і 8 жіночих команд. Такий прогноз дав керівник напряму баскетболу 3х3 ФБУ Юрій Щербак. За його словами, меншу кількість жіночих команд можна пояснити тим, що чимало матчів у різних турнірах прийшлося на одну дату: це окрім "Lavina Cup" ще й студентські змагання і перший матч "золотої серії" Жіночої Суперліги  ТІМ СКУФ – Авангард.

Юрій Щербак, куратор напряму баскетболу 3х3 ФБУ:
- Є сподівання, що активність проявлять професіонали і любителі баскетболу 3х3 з регіонів і команди, у яких вони грають, заявляться на "Lavina Cup". Коли сезон у класичному баскетболі фінішує, його представники безумовно долучаться до баскетболу 3х3 і їх вже можна буде погбачити на наступних етапах Чемпіонату. Серед учасників жіночого ростеру "Lavina Cup" виділяється команда з Івано-Франківська, що її очолює тренер збірної України Юрій Процюк. Наставник жіночої збірної U-18 Валерій Воробйов також виставить дві команди.
У чоловічому списку учасників вирізняється команда з Запоріжжя. Ці хлопці активно змагалися на етапах попереднього чемпіонату України, були у Топ-командах, але їм трошки чогось не вистачає для перемоги. Але минулого року вони виграли масштабний турнір у Харкові і їдуть сильним складом. Думаю, головний тренер чоловічої збірної України з баскетболу 3х3 Олег Юшкін, що відвідає змагання, зверне на них увагу. Але я впевнений, що не тільки запоріжці будуть у його полі зору. Зокрема, глядачі  "Lavina Cup" матимуть нагоду побачити у ділі гравця національної збірної України з баскетболу 3х3 зразка минулого року. 

- За яким планом відбуватиметься дійство  "Lavina Cup"?

- з 9-ї ранку розпочнеться реєстрація. Вона відбуватиметься на службовому вході у ТРЦ Lavina з боку парковки (на схемі позначена зеленим кольором - ред.). О 10-й ранку ми стартуємо. Учасники спочатку зіграють у групах, далі – плей-оф.  Фінали заплановані з 18:30 до 20:30 з прямою трансляцією на каналі "Спорт-1". 23 квітня можна буде переглянути трансляцію "Lavina Cup" у запису на телеканалі X-Sport. Початок о 18:00. Користуючись нагодою хочу запросити усіх прихильників цієї чудової гри у суботу, 22 квітня, до ТРЦ  Lavina. Гарантую, місця у найбільшому ТРЦ Східної Європи вистачить усім.

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.