вверх  обратно

"Политехника-Галычина" отправилась в Донецк без двух игроков

26.10.2011

Свій наступний матч у чемпіонаті Суперліги «Політехніка-Галичина» проведе на виїзді проти БК «Донецьк», щоправда в гості до «тигрів» команда вирушила без двох травмованих гравців – Олександр Панченка та Вейна Волласа. Про стан справ у колективі клубній прес-службі розповів головний тренер львів’ян Валентин Воронін:

– Панченко та Воллас у Донецьк не поїхали?

– Звісно, що ні. У першого зламаний ніс, а в другого – палець на руці. Не було сенсу їх брати на виїзд. Більше того, певні проблеми в Ленса Харріса, який отримав ушкодження коліна та зв’язок. Ми його взяли з собою, однак, чи гратиме він, ще невідомо.

– БК «Донецьк» проведе дві гри за два дні, чи не полегшить це завдання Вашій команді?

– На це не варто розраховувати. Кожен матч відрізняється від іншого. Залежить від багатьох чинників. Зокрема й психологічного настрою.

– Який психологічний настрій у «Політехніки-Галичини»?

– Ми працюємо над цим питанням. Хочу, аби гравці знаходили позитив і в поразках. Хороші емоції потрібно знаходити і в таких матчах. Потрібно вчитися та брати уроки зі всього. Якщо хтось не зможе навчитися – змусимо.

– БК «Донецьк» не надто вдало стартував у чемпіонаті…

– Швидше за все, в них чималий спад. У першу чергу, в психології. На старті вони програли кілька матчів з різницею в кілька очок, а це гнітить. Але в них хороший боєздатний колектив.

http://www.superleague.ua/news/26576.htm

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.