вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" подписали контракт с Юрием Фрасенюком

25.10.2011

Черкаські Мавпи» поповнили свої ряди форвардом – Юрієм Фрасенюком  (1986-го р.н. 199 см). Баскетболом гравець почав займатися в Києві, однак свої перші кроки в дорослому баскетболі він зробив в Южному, де пройшов горнила всіх команд місцевого «Хіміка». В основній команді южненців форвард дебютував у сезоні 2006-2007. Трохи згодом у Юрія розпочався затяжний одеський етап кар’єри, де він захищав кольори місцевих катранів. В минулому сезоні у складі «ОДЕСИ» Фрасенюк здобував в середньому за гру 2.2 очки та виконував 1 підбирання. Вже сьогодні двадцятип’ятирічний баскетболіст з «Черкаськими Мавпами» розпочав підготовку до суботнього матчу проти «Донецька».
 
  Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Нам в позицію третього номера був необхідний гравець з українським паспортом –  і ми зупинилися на кандидатурі Юрія Фрасенюка. Не зважаючи на те, що в минулому сезоні в нього були проблеми з травмами, серйозно розраховую на цього гравця. Думаю, в нього є все задля того, аби заграти в Суперлізі на високому рівні.
    З огляду на дві останні угоди, ми нічого не змінили у співвідношенні українців та легіонерів. Однак за амплуа у нас іноземний захисник і український форвард, переконаний, що останні зміни нам лише на руку».

mavpabasket.com

Добавил: Ernesto32
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.