вверх  обратно

Символическая пятерка недели по версии Суперлиги

24.10.2011

Протягом тижня відбулося чотирнадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку. Цікаво, що долю більшості поєдинків вирішили захисники, які просто виблискували у складах своїх команд.

Захисники

Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ») – 27 очок + 5 передач + 1.5 перехоплення + 1 підбирання = 25.5 РЕ*.

Після результативної гри в матчі з «Політехнікою-Галичиною», в якому Ренді Калпеппер встановив новий рекорд результативності сезону, захисник «Ферро-ЗНТУ» став головним героєм зустрічі з «Донецьком», відзначившись 23 очками, левову частку яких він здобув у другій половині, та 4 передачами.

Руслан Отверченко («Київ») – 23 очка + 3 підбирання + 1 перехоплення = 22 РЕ*

Влучні триочкові кидки Руслана Отверченка (10/17 за сумою двох матчів) стали справжньою несподіванкою для суперників БК «Київ», який протягом тижня здобув дві перемоги – над «Хіміком» і «Черкаськими Мавпами».

Форварди

Рейшон Террі («Хімік») – 14 очок + 8.5 підбирання + 2.5 передачі + 2 перехоплення = 21.5 РЕ*.

Після поразки від «Києва» «Хімік» зробив висновки, здобувши переконливу перемогу над «Азовмашем». Одним із героїв цієї зустрічі став американський форвард господарів Рейшон Террі, який відзначився дабл-даблом (20 очок + 11 підбирань) і рекордними 29 балами рейтингу ефективності.

Ерік Колмен («Говерла») – 13.3 очка + 6.6 підбирання + 2 блок-шоти + 1.3 передачі = 18.6 РЕ**.

У кожному з трьох переможних матчів, які «Говерла» провела протягом тижня, у складі івано-франківської команди щоразу знаходилися нові герої, але без найкращого та найстабільнішого гравця «ведмедів» Еріка Колмена ці перемоги були б неможливі.

Центровий

Шон Кінг («ОДЕСА») – 19.5 очка + 11.5 підбирання + 3.5 передачі + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 28.5 РЕ*.

По дабл-даблу у двох матчах тижня записав на свій рахунок п’ятий номер «ОДЕСИ», який продовжує лідирувати серед найефективніших гравців Суперліги. Особливо цінними, безумовно, стали 18 очок і 12 підбирань у переможному матчі з чинним чемпіоном «Будівельником», передня лінія якого не зуміла впоратися з потужним центровим.

Крім того, варто відзначити таких гравців:

Віллі Дін («ОДЕСА») – 14 очок + 7.5 підбирання + 6.5 передачі + 2 перехоплення = 18 РЕ*.

Войдан Стояновскі («Черкаські Мавпи») – 21.5 очка + 7 підбирань + 4 передачі = 26 РЕ*.

Стівен Буртт («Дніпро») – 24 очка + 9 передач + 4 підбирання + 1 перехоплення = 27 РЕ.

* середні показники за сумою двох матчів.

** середні показники за сумою трьох матчів.

superleague.ua

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.