вверх  обратно

"Политехника-Галычина" - "Днепр-Азот" (после матча)

23.10.2011

Валентин Воронін (головний тренер БК «Політехніка-Галичина»): «У нас багато чого не вдалося у сьогоднішньому матчі. Поставили «зону» – зуміли скоротити відставання. Однак, «зоною» грати два матчі поспіль дуже ризиковано. Можна було отримати і «-40». Індивідуальний захист явно був сьогодні поганий. Я давав установку своїм гравцям на те, щоб вони «викликали» на 5-й фол Сірутавічюса, Горбенка, Гуртового та Сокура, однак установка це одне, а гра зовсім інше. Не вистачало нам сьогодні Воллеса та Панченка».

Ненад Зівчевіч (гравець БК «Політехніка-Галичина»): «Мене тішить те, що ми почали грати в баскетбол впевненіше. Якщо глянути на статистику, ми виграли двоочкові, триочкові…Однак зробили надто багато втрат. Це, напевно, і стало причиною нашої поразки. Щодо низької реалізації штрафних, навіть не знаю, що відповісти. Не можу зрозуміти, чому так погано кидали з лінії».

Ігор Чигринов (головний тренер БК «ДніпроАЗОТ»): «Найважче було налаштувати команду на гру. В останніх матчах ми поступалися в овертаймах. Завдяки самовіддачі та великому бажанні зуміли перемогти. Втому, напевно, усі бачили. Надто важко грати та ще й за відсутності Майкла Фрейзера. Він зараз проходить реабілітацію. Побачимо, можливо, доведеться шукати йому заміну».

Ґітіс Сірутавічюс (гравець БК «ДніпроАЗОТ»): «Ми сьогодні дуже старалися перемогти, боролися. Вдалося перемогти, це була важка гра. В останніх матчах ми надто багато втратили фізичних та моральних сил, адже овертайми дуже втомлюють. Однак, нічого не вдієш – це наша робота».

politehgalychyna.com.ua

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.