вверх  обратно

В составе "Черкаських Мавпы" произойдут изменения

22.10.2011

У складі БК «Черкаські Мавпи» відбудуться зміни. Про це після гри з БК «Київ» повідомив головний тренер черкасців Володимир Холопов.

«Гадаю, ми попрощаємося з американським легіонером Моррісом Олмондом, – сказав наставник черкаської команди. – Абсолютно незадоволений його діями на паркеті, адже він не демонструє тієї гри, якої я від нього очікував, і про яку говорили агенти.

Думаю, заміна буде хорошою, адекватною та допоможе нам вирішити проблеми в задній лінії, тому що Войдан Стояновскі один весь чемпіонат не витримає. Крім того, ми підшукаємо українського гравця, який боротиметься на кільці, особливо – чужому кільці, на позицію третього номера».

У складі БК «Черкаські Мавпи» Морріс Олмонд, який мав стати одним із ключових гравців команди, провів п’ять матчів у чемпіонаті Суперліги, демонструючи наступну статистику: 10.6 очка + 4.2 підбирання + 2.2 передачі (8.2 РЕ).

superleague.ua


Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.