вверх  обратно

Евгений Мурзин: "Против "Азота" важна психология"

21.10.2011

Напередодні домашнього поєдинку «ведмедів» проти команди з Дніпродзержинська прес-служба івано-франківського клубу спілкувалася з головним тренерам БК «Говерла» Євгеном МУРЗІНИМ.

- Як ви оціните дві останні переможні гри для «Говерли» у Черкасах та Миколаєві?

- Обидва наші суперники були досить сильними за класом. У обох командах під час міжсезоння відбулися серйозні кадрові зміни. Завдяки чому той же «Миколаїв» на старті чемпіонату показує цілком непогану гру. Саме тому ми ретельно готувалися до обох виїзних двобоїв, втім, більше уваги все ж приділили матчу проти «Мавп». Саме перемога у Черкасах надала нашій команді психологічну впевненість, яка дуже знадобилася вже у Миколаєві. Вважаю, що ми здобули дві дуже важливі перемоги з-поміж тих, що вже є в нашому доробку цього сезону.

- Чи вдалося Вам зробити аналіз двох виїзних зустрічей? На Вашу думку що в них вдалося, а що, навпаки, треба виправляти?

- Не буду говорити про наші недоліки, скажу краще про позитивні моменти: мені сподобався дух команди, адже ми провели два важких поєдинки. У обох заключних 10-хвиликах ми викладалися на повну, зокрема, змогли переломити хід гри у Черкасах. Тому вважаю, що це хороше досягнення для нас.

- Найближчий матч «Говерла» проведе на рідному паркеті проти амбіційного «Дніпра-Азота». Що могли б сказати про цього суперника?

- Найголовніша проблема, яка може виникнути у грі проти «Азоту» - це проблема психології. Як-ніяк, відсутність у заявці на гру лідера гостей Майкла Фрейзера внесе певні зміни у стиль гри суперників, які починають діяти набагато швидше, більш непередбачувано. Тому моє завдання зараз, як тренера, добре налаштувати команду на гру.

bcgoverla.if.ua

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.