вверх  обратно

В столице состоялось открытие Школьной баскетбольной лиги Киева

1.12.2016

В останній день осені, 30 листопада, у столиці відбулося урочисте відкриття Шкільної баскетбольної ліги Києва.

На сьогодні бажання грати у цих змаганнях виявили понад 20 команд з усіх районів міста. Матчі триватимуть з грудня по квітень. Заявитися до команд можуть школярі різного віку, головне, за словами президента Шкільної баскетбольної ліги Києва Дмитра Базелевського: бути сміливим і вміти грати.

Регламент матчів серед школярів 4 періоди по 12 хвилин без зупинок часу. По дві команди з семи груп виходять до плей-оф і безпосередньо боротимуться за медалі. Відкриття провели у середній школі № 275, що на Троєщині.

Тут коштом столичної влади було оновлено спортивну залу, нагадаємо, на ремонти шкільних спортзалів КМДА виділила 100 млн.грн. А завдяки партнерству КМДА з ФБУ, на майданчику цієї школи саме до відкриття ліги з'явилися нові щити. Сучасні баскетбольні конструкції виготовлені коштом "Veneto-Group".

Серед гостей свята був і знаменитий капітан збірної України Сергій Ліщук. У морозний день спало на думку крамольне: це ж погода для хокею! Але вартість амуніції, готовність майданчика, чарівних дівчат з групи підтримки та й бажання організувати турнір сьогодні явно на боці баскетболу.

Київська влада підтримала цей проект і надалі реалізовуватиме спільні ініціативи з ФБУ.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.