вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" открещиваются от сотрудничества с "BeoBasket"

16.10.2011

На одному з інтернет-ресурсів з’явилася інформація про можливі претензії агентства «BeoBasket» до «Черкаських Мавп» щодо ряду його клієнтів, які колись виступали за черкаську команду. Нагадаємо, що в тому сезоні 2008-2009 рр. черкаська команда виступала в чемпіонаті УБЛ, що не був визнаний як ФБУ, так і ФІБА-Європа.

За словами директора клубу – Володимира Гриценко, сьогоднішня команда та підприємство, яке її утримує, немає нічого спільного зі своїми попередниками, окрім назви команди – «Черкаські Мавпи». Адже після невдалих спортивних результатів воно було змушене відмовитись від участі у баскетбольному проекті та згорнуло діяльність. Власне, сама торгівельна марка – «Черкаські Мавпи» – була придбана новим підприємством.

"ТОВ «Черкаські Мавпи» утворилося в 2010-му році і не являється правонаступником підприємства, що колись утримувало команду «Черкаські Мавпи». З агенцією «BeoBasket» та, відповідно, із п. М. Ражнатовічем наше підприємство відносин ніколи не мало і не має», – зауважив Володимир Гриценко.

mavpabasket.com
Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.