вверх  обратно

Дмитрий Базелевский: "Необходимо выбираться из ямы"

14.10.2011

«Політехніка-Галичина» свій наступний матч проведе проти команди-відкриття цього сезону Суперліги – МБК «Миколаїв». «Корабели» на старті здивували усіх, піднявшись на найвищий щабель турнірної таблиці і лише маріупольському «Азовмашу» вдалося дещо зупинити «нахаб» та трохи опустити миколаївців» з турнірних небес.

Якщо переможний стартовий матч проти «ДніпроАЗОТу» ніхто не сприймав, як щось особливе, то виїзна перемога миколаївців над БК «Донецьком» стала справжнім одкровенням. На хлопців Валентина Берестнєва усі почали дивитися з острахом. От лише у попередньому турі «Азовмашу» вдалося здолати «корабелів з рахунком 96:75. Про зіграні матчі та підготовку до протистояння з «Політехнікою-Галичиною» розповідає один із найдосвідченіших гравців «Миколаєва» і «екс-політех» – Андрій Корочкін.

 – Андрію, команда сприймає перемогу над віце-чемпіоном як сенсацію?

– Особисто я – ні. Зараз у Суперлізі немає таких команд, які неможливо обіграти. Зараз є 7-10 колективів одного рівня. Єдине, що відрізняє матч проти «Донецька», скажімо, з «ДніпроАЗОТом» це те, що ми їхали до срібного призера минулого сезону «на осліп». У нас практично не було інформації про донеччан. До речі, проти «Азовмашу» ми також так зіграли. Але там була інша проблема: два матчі за два дні… Це дуже важко. До того ж, в маріупольців «пішли» кидки із далекої відстані.

– Що ти можеш сказати про сьогоднішню «Політехніку-Галичину», за яку ти свого часу виступав?

– Судячи з результатів, команда знаходиться не у кращій формі. Я дуже мало знаю про львівську команду. Мало бачив відео з матчами. Однак це ще нічого не означає. Як я вже говорив, зараз будь-яка команда може «вистрелити» і здобути перемогу. Якщо найсильніші колективи упродовж сезону здобуватимуть перемоги, то середняки і аутсайдери будуть брати 2 очки несподівано, перемагаючи час від часу.

– Чи всі в строю в МБК «Миколаїв»?

– На щастя, всі здорові й готуються до матчу.

 А ось у стані львівської команди не все так «на щастя». Проти «Миколаєва» точно не зможе зіграти Дмитро Ходов, який і далі заліковує травму. Невелике ушкодження і у центрового Вейна Воллеса. У матчі проти «Хіміка» він вивихнув палець. Втім, на американця у прийдешньому матчі тренерський штаб «політехів» все ж розраховує, поза тим розуміючи, що ушкодження, можливо, не дасть йому зіграти у повну силу.

 - У Миколаїв команда прибула у п’ятницю о 8:30, - розповідає головний тренер «Політехніки-Галичина» Дмитро Базелевський. – Сьогодні вечері проведемо одне тренування. Щоправда, господарі призначили його на дещо пізній час – 19:45. Враховуючи, що гра розпочнеться о 16:00 – це не дуже зручно. Та зараз для нас найголовніше знайти впевненість у своїх силах і нарешті досягти результату. Розумію, враховуючи поразки на старті, що для цього, мабуть, доведеться переступити через себе, але з ями необхідно вибиратися.

 Матч МБК «Миколаїв» - БК «Політехніка-Галичина» розпочнеться 15-го жовтня о 16:00 (дублери розпочнуть свій поєдинок о 13:00).

politehgalychyna.com.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.