вверх  обратно

"Кремень" провел мастер-класс в Светловодске

2.11.2016

Соціальний проект БК «Кремінь» та енергетичної компанії «Тепла оселя» «Маленькі міста – великий баскетбол» стартував у Кіровоградській області. Першим містом, де провели баскетбольний майстер-клас стало місто Світловодськ. Наступним регіоном, куди приїдуть учасники проекту, стане Полтавщина.

Свято баскетболу у Світловодському спорткомплексі для місцевої малечі 2006-2007 року народження, влаштували учасник Суперліги Парі-Матч БК «Кремінь» та енергетична компанія «Тепла оселя». Майстер-клас для юних баскетболістів проводили гравці кременчуцької команди Роб Вудсон та Олександр Тіщенко, гарного настрою додавали виступи дівчат із групи підтримки «Кременя».

Роб Вудсон та Олександр Тіщенко відразу знайшли спільну мову із малечею, яка повторювала кожний рух зірок українського баскетболу. Більше години майстер-класу пролетіли непомітно. Потім кожній дитині були подарунки: клубні футболки та бейсболки від БК «Кремінь».

Від такого баскетбольного дійства залишилися задоволеними були як діти, так і глядачі, які прийшли на захід. За словами юних спортсменів, приїзд гравців Суперліги Олександра Тіщенка та Роба Вудсона – став втіленням мрій для малечі.

Олександр Тіщенко відзначив, що і сам починав займатися баскетболом у невеличкому містечку і тому розуміє, наскільки це важливо для дітей – коли великий баскетбол приїздить до них.

Президент БК «Кремінь» Віктор Кобзистий зауважив, що головне – це залучення до спорту якомога більше дітей: «Ми не ставимо за мету, аби всі діти у майбутньому стали олімпійськими чемпіонами. Найважливіше – це розвиток дитячо-юнацького баскетболу і широке залучення малечі до заняття спортом».

Представник компанії «Тепла оселя» наголосив, що це, у першу чергу, благодійна акція, яка спрямована на те, щоб у цей непростий час принести більше позитиву для дітей та їхніх батьків у невеликі міста та селища України.

Директор спорткомплексу Володимир Лисак назвав проведений майстер-клас у Світловодську знаковою подією в спортивному житті міста: «Організатори проекту «Маленькі міста – великий баскетбол» подарували нам свято. Дійсно великий професійний баскетбол приїхав до Світловодська та став реальним втіленням мрій для нашої дітвори».

Нагадаємо, головна мета проекту «Маленькі міста – великий баскетбол»: це популяризація баскетболу та розвиток дитячо-юнацького баскетболу у невеликих містах та селищах нашого регіону через безпосереднє спілкування із гравцями клубу української Суперліги Парі-Матч БК «Кремінь».

Источник: ФБУ

Добавил: YellowBlue
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.