вверх  обратно

Определен формат конкурсов на чемпионате мира 3х3

11.10.2016

11 жовтня в Китаї стартує чемпіонат світу з баскетболу 3х3, на якому виступить жіноча збірна України.

Напередодні в Гуанчжоу відбулася нарада за участі представників усіх команд, що виступають на чемпіонаті світу. На ній обговорювалися організаційні питання матчів турніру та конкурсів.

Зокрема в конкурсі дальніх кидків від кожної команди виступатиме по одному гравцю. Від збірної України в ньому виступить Анна Зарицька. Змагання пройде в два етапи. 11 та 14 жовтня відбудеться відбірковий етап. Потрібно з двох корзин з 5 м'ячами в кожній влучити найбільше разів за найменший час.

Фінал конкурсу дальніх кидків відбудеться 15 жовтня. У ньому змагатимуться по два найкращих учасника від чоловіків та жінок у кваліфікації. У фіналі учасники кидатимуть по 5 м'ячів з трьох різних точок. За влучання отримають по 1 балу. Ще три кидки потрібно зробити з найдальшої четвертої точки. За влучання з неї нараховують 2 очки. На все 60 секунд. Переможе той, хто набере найбільше балів за найменший час.

Уже сьогодні на чемпіонаті світу відбудеться конкурс майстерності. Від України в ньому виступить Євгенія Спітковська.  

Під час матчів чемпіонату гравців тестуватимуть за допомогою спеціальних пристроїв, що допоможе визначити можливість найкращої підготовки баскетболістів до наступних поєдинків.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.