вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" провели пресс-конференцию и определились с задачами на сезон

5.10.2016

Напередодні першого домашнього матчу Суперліги Парі-Матч, який відбудеться цієї неділі (9 жовтня 13.30), з журналістами зустрівся директор клубу – Володимир Гриценко, головний тренер – Максим Міхельсон та капітан – Андрій Кальніченко.

   Гриценко продемонстрував новий абонемент на сезон 2016-2017.

   "Усі бачили наш сайт, стиль якого змінився напередодні нового сезону. Він став по спортивному агресивним і підкреслює наш лозунг – "Черкаські Мавпи" - справжні звірі"! У такому ж виконанні і сезонний абонемент, який можуть придбати уболівальники на новий сезон та отримати постійну перепустку на своє місце. Цього року у нас дійсно дуже цікава команда, до нас повернулося кілька гравців, які свого часу виступали у Черкасах та залишили позитивне враження у наших уболівальників, це Андрій Кальніченко та Ігор Чумаков. Їх, як і нового легіонера, можна буде побачити у неділю в матчі проти "Будівельника". Тим більше, у нас планується цікаве відкриття з сюрпризами. Впевнений, що процедура відкриття вам сподобається, а сам матч буде, як і весь сезон, цікавим", – зауважив на прес-конференції Володимир Гриценко.

   За словами головного тренера команди – Максима Міхельсона, новий сезон буде найсильнішим за останні роки в Україні. Водночас він не знімає завдань перед хлопцями, його команда спробує поборотися за найвищі місця у турнірі.

   "У цьому сезоні турнір буде найцікавішим з початку кризових часів в економіці. Це помітно і по складам гравців, і по стартовим матчам. Повернулося багато цікавих українських гравців, клуби почали підписувати легіонерів. Наша команда, можна сказати, сімейна, по-перше, ми повернули частину своєї сім’ї, яка у минулому сезоні виступала за кордоном (Чумаков, Кальніченко). Велика кількість вихованців клубу. Приміром, в перших матчах ми взагалі виступали молодим складом, було п’ять досвідчених гравців та сім молодих наших вихованців. Зовсім скоро ситуація має вирівнятися. Ми хочемо цього сезону нарешті стати на п’єдестал і будемо для цього робити усе можливе. Поки в історії клубу немає нагород.  Але ми б хотіли, аби цього сезону наша молодь зробила черговий крок уперед. Розраховуємо на усіх, приміром, наймолодший у нашому складі Діма Скапінцев планово провів у перших матчах багато ігрового часу на майданчику. Він постійно прогресує і це чудово для клубу та нашої баскетбольної школи", - говорить Міхельсон.

Цієї п’ятниці "Черкаські Мавпи" відіграють третій матч у Суперлізі Парі-Матч. Вони на виїзді зіграють проти "Будівельника". А уже у неділю, 9-го жовтня, ці команди зустрінуться у Черкасах.

 

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.