вверх  обратно

Киевский "Авангард" готовится дебютировать в еврокубках

20.09.2016

Новостворена жіноча команда київського "Авангарду" готується до свого абсолютного дебюту. І прем’єрний матч дівчата проведуть одразу ж на євроарені.

Вже найближчої п’ятниці, 23 вересня, "Авангард" розпочне виступи у Східно-Європейській баскетбольній лізі. У першому турі у Ризі підопічні Володимира Холопова проведуть два матчі: перший з учасником Євроліги  словацьким "Good Angels", наступного дня з литовським "Kibirkstis". Окрім цих двох колективів у Групі А "Авангард" змагатиметься ще з чинним чемпіоном турніру ризьким "ТТТ", учасником Фіналу чотирьох минулого сезону – мінським "Цмокі" а ще польським "Любліном". Володимир Холопов у стислі терміни зумів підібрати кваліфікованих гравців, серед яких чимало збірниць. Нагадаємо, цей фахівець поєднує тренерські посади у клубі і національній збірній. То ж під його наглядом більше перебуватимуть Євгенія Спітковська, Вікторія Кондусь Оксана П’янтак та Ольга Яцковець.

З першого вересня команда проводить тренувальні збори у Пущі Водиці.  Напередодні від’їзду до Латвії Володимир Холопов приділяє більше уваги командній взаємодії в атаці і захисті. Наскільки успішно вдалося згуртувати колектив, покажуть перші матчі Авангарду у Східно-Європейській баскетбольній Лізі.


Східно-Європейська Жіноча Баскетбольна Ліга

1 тур

м. Рига, Латвія

23 вересня

"Авангард" (Київ) vs "Good Angels" (Кошице, Словаччина),

24 вересня

"Kibirkstis" (Вільнюс, Литва) vs "Авангард" (Київ).

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.