вверх  обратно

Сборная Украины 3х3 получила соперников по чемпионату мира

19.09.2016

Національна жіноча збірна України з баскетболу 3х3 отримала суперників по груповому етапу чемпіонату світу.

Наша команда на цій стадії зіграє проти Нової Зеландії, Нідерландів, Індонезії та Польщі. До чвертьфіналу виходять по дві кращі команди з групи.

Чемпіонат світу відбудеться 11-15 жовтня в Китаї. Для збірної України цей виступ буде дебютним.



Юрій Процюк, головний тренер жіночої збірної України 3х3:
- У мене позитивні відчуття від жеребкування у нас хороший жереб. Я реально бачу, що ми можемо вийти у чвертьфінал з цієї групи, разом з голландками – ми фаворити. Чемпіонат Світу - це дуже велика відповідальність для нас. Це престиж країни. Ми маємо доволі високий потенціал і будемо їхати у Китай не лише представляти країну, а й ставити реальні завдання. Зараз ми у Групі "А", якщо ми будемо у двійці кращих у цій групі – виходимо на  групу "D". Там фаворити чешки та румунки, на щастя там немає США. Звісно це дальноглядні плани, але ми будемо їх ставити і головне завдання є вийти у півфінал.

Нагадаємо, на початку вересня наша жіноча збірна в складі Ольги Мазніченко, Анни Зарицької, Оксани Кисільової та Наталі Скорбатюк посіла шосте місце на чемпіонаті Європи.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.