вверх  обратно

Зоран Драгич не сыграет против Украины

8.09.2016

Легкий форвард збірної Словенії Зоран Драгіч не зіграє проти України в Києві 17 вересня. Після поєдинку з нашою командою напередодні в Цельє він залишив табір словенської збірної.

Ще перед початком кваліфікаційного турніру ЄвроБаскета-2017 Драгіч-молодший наполягав на тому, що зіграє тільки три перші матчі. Потім він бажає приєднатися до свого нового клубу "Мілану".

"Ще перед початком Зоран говорив про бажання зіграти лише в трьох матчах. Ми домовилися після них ще раз обговорити плани. Та він не передумав. І хоча наші погляди в цьому питання різняться, ми не можемо втримувати баскетболіста. Його рішення ніяк не вплине на майбутнє. У нас достатньо кваліфікованих гравців, аби успішно завершити відбіркова кампанію", - прокоментував рішення Драгіча генеральний секретар Федерації баскетболу Словенії Радослав Нестерович.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.