вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" подписали обладателя Кубка Румынии

12.08.2016

"Черкаськи Мавпы" підсилили свій склад Андрієм Кальніченко (1986 р.н. 200см.). Від сьогодні цей баскетболіст знову гравець черкаського клубу. Вже незабаром форвард приєднається до команди, яка 15-го серпня розпочне підготовку до нового сезону.

У складі «Мавп» форвард провів уже два сезони. Кальніченко став справжнім улюбленцем черкаської публіки, коли виступав за наш клуб у сезонах 2013-2014 та 2014-2015. У другому своєму сезоні у Черкасах Андрій був одним із найрезультативніших гравців команди та справжнім капітаном колективу. У середньому за гру форвард здобував тоді 14.2 очки та виконував 6.1 підбирання.

У минулому сезоні Кальніченко виступав у складі топового румунського клубу – «Клужу». У складі команди з Трансільванії форвард став володарем Кубка Румунії та півфіналістом місцевого чемпіонату. Його середня статистика склала 7.1 очко та 2.5 підбирань.

За свою кар’єру Кальніченко також виступав у складі южненського «Хіміка» та БК «Одеса». У 2011-му Кальніченко був учасником матчу Усіх зірок Сперліги.

Відзначимо, що це третій новачок «Черкаських Мавп» цього міжсезоння. До цього команда Максима Міхельсона зробила ще одне повернення у свій склад у вигляді підписання Ігора Чумакова та поповнилася Миколою Полюляком.

Источник: Черкаськи Мавпы

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.