вверх  обратно

Андрей Харчинский: "Ничто не мешает сборной Украины сосредоточиться на результате"

11.08.2016

Сьогодні кадетська чоловіча збірна України U-16 розпочне боротьбу на чемпіонаті Європи у дивізіоні "В". О 20:30 за київським часом у софійському "Тріадіца Холл" українці розпочнуть боротьбу зі збірною Норвегії.  Головний тренер команди Андрій Харчинський поділився першими враженнями від перебування своїх підопічних у столиці Болгарії.

- Першого суперника, збірну Норвегії, вивчили суто візуально. Сьогодні на майданчику подивимося. Усі умови для підготовки створені, відзначу високий рівень організації чемпіонату. Усе розписане, як по нотах. Організатори навіть передбачили для команд, що грають о 20:30, як ми сьогодні, гарячу вечерю. Хлопцям створені усі умови – п’ятизірковий готель, відмінне харчування. І зал, куди возять автобусами. Напередодні ми потренувалися у тому залі, де сьогодні гратимемо, завтра їдемо до іншого. Думаю, під час групового етапу усі зали випробуємо а матчі фінальної вісімки відбудуться на головній арені чемпіонату "Баскетбол Арена Рулс". О 21:00 напередодні у нас були збори, вони затягнулися до 22:45. Це демонстрація форми, ліцензій, такі моменти, без яких не можна почати ігри.

- На вашу думку, команда психологічно налаштована боротися?
- Думаю так, вдень зібралися, поговорили. Усе, що від нас вимагалося, ми зробили. Зараз потрібно скинути тягар втоми після тренувань, який накопочився під час зборів, і вже свіжими розпочати цей чемпіонат. Сподіваюся, роботу було проведено у вірному напрямку, тож питань щодо психологічного і фізичного стану виникати не повинно. Бо у залах трохи задушно. Тренувальний час у нас теж у Києві був 20:30 – 22:00. Умови створені ідентичні. То ж, справа за малим.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.