вверх  обратно

"Политехника-Галычина" подписала контракт с американцем

5.10.2011

«Політехніка-Галичина» підписала контракт з американцем Лансом Харрісом

Із захисником львів’яни уклали угоду до завершення нинішнього сезону. До Львова Харріс прилетить в четвер, 6-го жовтня, ввечері. «Мені потрібно лише кілька днів на адаптацію в новому для себе колективі, місті та й країні і тоді я буду готовий грати на повну силу». - Попросив в телефонній розмові з керівництвом «Політехніки» новобранець.

Попередні два сезони Харріс грав у Греції (за клуби «Колоссос» та «Ікарос») - і він там був справжньою зіркою місцевого чемпіонату. Ланса двічі запрошували у до участі у грецькому «Матчі зірок», а вже під час самих шоу-вікендів захисник був одним з найпомітніших. І в 2010-у році, і в 2011-у саме американець перемагав у конкурсах слем-данків. Минулого сезону у своєму клубі – «Ікаросі» - Ланс стабільно виходив у стартовій п’ятірці, в середньому на майданчику проводив 30,6 хв. за матч та набирав 13,7 очок.

Також  у сезоні 2010/11 рр. Харріс встиг пограти у Адріатичній лізі за боснійський БК «Ігокея». І там теж виходив у стартовій п’ятірці, на майданчику проводив 27,2 хв. в середньому за матч та закидав 9,8 очок. Влітку цього року Ланс ще встиг помандрувати до Італії, де провів п’ять матчів за «Уману» (33,6 хв.,  9,8 оч.).

Вихованець баскетбольної команди університету американського Канзасу,  який до Європи переїхав у 2007-у році, на майданчику однаково успішно може діяти, як на позиції другого, так і третього номерів. Саме на універсалізм Харріса найбільше і сподіваються у його новій команді.

- Потенціал Ланса дозволяє йому надійно грати у захисті та результативно в нападі, - відзначає генеральний директор «Політехніки-Галичина» Кирило Погостінський. – Тепер важливо, щоб він цей потенціал зумів сповна розкрити. Це фізично сильний гравець, який, окрім усього, володіє хорошою технікою та може загострити гру, взявши її на себе. Сподіваюся, що він зможе принести багато користі команді.

Довідка:

Ланс Крістофер Харріс
Народився 30 листопада 1983-го року у Сент-Луісі (США)
Національність: США
Зріст: 195 см.
Позиція: Захисник
Попередні команди: «Ікарос» (Греція), «Ігокеа» (Боснія), Колоссос (Греція), «Златогор» (Словенія).

 



Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.