вверх  обратно

Александр Ворона: "Рассчитываю на Дубоненко в плей-офф чемпионата Европы"

1.08.2016

Чоловіча збірна України U-18 здобула три перемоги в трьох матчах групового етапу чемпіонату Європи в дивізіоні B. Зараз команда Олександра Ворони разом з грузинською збірної очолює групу D. Саме по дві кращі команди з груп виходять до чвертьфіналу.

Однак вже два поєдинки не грав форвард нашої команди Ігор Дубоненко. Ситуацію з його пошкодженням прокоментував тренер української збірної.

- Хлопець підвернув ногу. Невтішні прогнози не підтвердилися. Після ретельного огляду лікар команди Сергій Калінкін "заспокоїв"
- Дубоненко пошкодив гомілкостоп і кілька днів має провести у спокої. Таким чином у найближчих двох матчах він не гратиме, але у наступних поєдинках я на нього розраховую.

- Зможете знайти йому повноцінну заміну?

- Він грає 2-3 номера. Виконує ті самі функції, що і Скапінцев. У командному механізмі дуже важливий гвинтик. Тому з його відсутністю просто використовуватимемо більшу ротацію.

- Це як?

- Хлопці більше бігатимуть, якщо так можна висловитися.

Нагадаємо, у наступних матчах збірна України грає проти Грузії (2 серпня, 22:00) та проти Шотландії (3 серпня, 18:30). А вже потім, в залежності від місця в групі, з 5 серпня починаються матчі чвертьфіналу та класифікації.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.