вверх  обратно

Максим Михельсон: "Верю, что немцы нам по силам"

21.07.2016

Відразу після матчу проти Бельгії головний тренер молодіжної збірної України Максим Міхельсон прокоментував вихід своїх хлопців у чвертьфінал.

– Ми вітаємо Вашу команду з виходом у чвертьфінал, як мінімум, команда уже повторила рекорд української молодіжки за всю історію – ви у 8-ці кращих. Сьогодні головною була психологія?
– Важка гра, попри кінцевий рахунок. Бельгія – дуже незручний суперник. Але, слава Богу, хлопці почули нас у роздягальні і вийшли на третю чверть виконувати якісно свою роботу у захисті. Психологія звичайно сьогодні була важлива, як і характер. Але ми вже не раз показали, що з цим у нас все гаразд!

– У п’ятницю матч проти Німеччини, з якою ви вже зустрічалися у своїй кар’єрі. Ваше бачення цього суперника?
– Німеччина виглядає на цьому турнірі дуже потужно. Самі німці говорять, що це у них, напевно, краще покоління за останні 10-15 років. Але вірю, що нам вони під силу. Принаймні, ми налаштовуємося тільки на перемогу, а там баскетбол всіх розставить по місцях. Ми грали з ними у фіналі чемпіонату Європи в дивізіоні "Б" 2 роки тому. Тоді вони були сильніші за нас. Подивимося, що змінилося за ці 2 роки.

– Наскільки серйозні травми у Приймака та Антоненка?
– На жаль, вилетіли Приймак та Антоненко. Це дуже неприємна втрата, при тому що у нас і так у передній лінії був не великий вибір. А з Німцями це важливо, команда дуже потужна. Але нічого не поробиш, будемо думати, за рахунок чого компенсувати цю втрату.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.