вверх  обратно

Владимир Конев: "С усилением Суперлиги "Химику" придется непросто"

18.07.2016

Кандидат до національної чоловічої збірної України Володимир Конєв на відміну від деяких товаришів по команді не має невизначеності зі своїм клубним майбутнім. Наступний сезон він проведе у южненському Хіміку. Тим більше у нього нема підстав перейматися працевлаштуванням і можна зосередитися на виступах у збірній, яка у київській Пущі Водиці проводить навчально-тренувальні збори перед стартом у кваліфікації ЄвроБаскету.

- Прибув до збірної у піднесеному настрої. Є бажання попрацювати, потрапити до команди і відмінно виступити у кваліфікації ЄвроБаскету

- Влітку багатьох гравців супроводжує невизначеність щодо клубів. У тебе зрозуміло, де продовжиш кар’єру?
- У БК Хімік. У мене був другий поспіль сезон. Не бачу сенсу щось міняти, на даний момент це найкраща команда в Україні.

- І у цьому сезоні ви намагатиметеся довести це знов?
- Звісно. Сезон проходить, емоції вщухають, деталі забуваються, є історія, але зараз – новий день, нове життя, новий бій. Тому ми прагнутимемо стати авторами чемпіонського хет-тріку. Хоча розумію, що з посиленням Суперліги Хіміку доведеться непросто.

- З нового сезону Хімік гратиме у новоствореній Лізі Чемпіонів.
- Так, і це новий виклик для Хіміка. На мою думку, у Лізі чемпіонів змагатимуться команди більш серйозного рівня, ніж ті, що грали у Кубку Европи ФІБА. Доведеться несолодко, треба добре попрацювати, провести селекційну роботу, тоді подивимося, що вийде. Ліга чемпіонів – це вищий рівень. Сама назва цьому свідчення (посміхається – ред.).

- А на суперників збірної України у відборі Євробаскету звертав увагу?
- Поки що туманно собі уявляю їхні можливості, подивимося, будемо вивчати кожну збірну. А на сьогодні знаю лише те, що з Косово гратимемо десь на нейтральній території (Україна не має дипломатичних стосунків з цією країною – ред.). Треба насамперед думати про свою гру.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.