вверх  обратно

Суперлига провела семинар для комментаторов и товарищеский матч с журналистами

26.09.2011

Суперліга організувала семінар для коментаторів онлайн відео-трансляцій, які в новому сезоні працюватимуть на матчах Чемпіонату та Кубка Суперліги. Учасники заходу, який проводив медіа-директор Суперліги Олексій Євсєєв, були ознайомлені з основними вимогами до коментаря, що насамперед передбачає професійний аналіз як окремих ігрових ситуацій, так і матчу загалом, а також неупередженість. Присутні отримали навчальні матеріали, переглянули та проаналізували записи відео-трансляцій своїх колег. Семінар минув у робочій атмосфері та викликав значний інтерес в учасників.

Нагадаємо, що в сезоні 2011/2012, який стартує 1 жовтня, онлайн відео-трансляції матчів Чемпіонату та Кубку Суперліги будуть здійснюватися з коментатором, кількома камерами та графічним використанням основних статистичних даних (назви команд, номер чверті, рахунок, час, 24 секунди володіння).

Крім того, завтра відбудуться семінари для операторів статистики та представників клубних прес-служб.

По завершенні семінару для коментаторів представники Суперліги та ЗМІ зіграли товариський матч, який відбувся у спорткомплексі «Меридіан», на майданчику чемпіона Суперліги 2010/2011 БК «Будівельник», і завершився перемогою журналістів із рахунком 60-44.

Незважаючи на серйозний спротив, працівникам Суперліги було непереливки, адже у складі суперника на паркет вийшов Юрій Шаповалов, відомий у минулому гравець і тренер, а нині – коментатор телеканалу «2+2», який у підсумку відзначився 17 очками та 5 підбираннями. Максим Гладков з телеканалу ICTV приніс команді журналістів 11 очок, працівник «2+2» Олександр Науменко відзначився 9 очками, а керівник інтернет ресурсу basket.com.ua Макс Сергєєв – 8 очками та 5 підбираннями.

Найкращим у складі команди Суперліги став Олексій Євсєєв, на рахунку якого дабл-дабл (23 очки + 21 підбирання). Сергій Омельчук став автором 9 очок і 6 підбирань, Олександр Топчій, який коментуватиме матчі МБК «Миколаїв», здобув 4 очки і 5 підбирань. Прес-аташе БК «Будівельник» Максим Ананьєвський – 4 очки.

Гра мала винятково товариський характер і була покликана створити гарний настрій для всіх її учасників напередодні старту нового сезону.

superleague.ua

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.