вверх  обратно

Виталий Степановский: "Хотим, чтобы" Днепр" с "Будивельником" примкнули к нам"

15.05.2016

Головний тренер "Хіміка" Віталій Степановський розповів про бюджет клубу та рівень нашого чемпіонату.

- Яким є бюджет "Хіміка" порівняно з бюджетами європейських команд?

- Як би ви мені це запитання поставили років зо п"ять тому, було б про що говорити у піднесених тонах. Тоді кожна українська команда мала по три-чотири висококласних легіонери, тоді в баскетбол вкладалися хороші гроші і ми могли своїми бюджетами конкурувати з провідними командами континенту.

Нині все змінилося. Тепер навіть євопейські середнячки мають більші бюджети, ніж ми, чемпіони України. Але я не скаржусь, просто такий час. Скажу більше, ми не маємо жодних фінансових проблем. Керівники клубу оперативно закривають всі потреби, зарплата виплачується день у день. Тобто професійний підхід до справи дає хороший результат.

- Цікавить ваша думка щодо рівня цього чемпіонату, який ви виграли. Він сильно впав порівняно з попереднім?

- Звичайно, що розкол ніколи нічого доброго не дає. Якби у нас грали такі команди як "Дніпро" чи "Будівельник", чемпіонат був би значно цікавішим, інтригуючим та запеклішим. Хочеться, щоб в наступному сезоні вони таки примкнули до нас, все таки ми були легітимним чемпіонатом,  і ми отримали сильнішу лігу.
 

Источник: expres.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.