вверх  обратно

Товарищеские матчи. "Будивельник" уступает, "Ферро-ЗНТУ" побеждает

25.09.2011

Клуби Суперліги, готуючись до нового сезону, провели низку товариських матчів. До вашої уваги останні результати.

21 очко та 6 підбирань Джеремі Шаппела допомогли запорізькому «Ферро-ЗНТУ» здобути перемогу з рахунком 98-73 в повторному спарингу з дніпродзержинським «ДніпроАЗОТом».

Крім Джеремі Шаппела, результативну гру у складі запорізької команди продемонстрували Георгій Кондрусевич (19 очок) і Майкл Девіс, на рахунку якого дабл-дабл: 18 очок + 10 підбирань. Річард Гуінн відзначився 15 очками та 5 підбираннями.

Як і у попередній грі команд, найкращим у складі «ДніпроАЗОТУ» став Сергій Горбенко, який записав на свій рахунок 18 очок і 9 підбирань. Максим Балашов відзначився 13 очками та 6 перехопленнями.

Нагадаємо, що це було вже третє побачення двох команд протягом останніх восьми днів: у матчі Меморіалу Вячеслава Гаврилова перемогу святкували запоріжці (74:64), дніпродзержинці взяли реванш (113:105) минулої п’ятниці.

«Будівельник» зупинився у кроці від перемоги на міжнародному турнірі d’Alfortville, поступившись у фіналі «Діжону» з рахунком 71-75.

По 12 очок у складі «Будівельника» здобули Роландас Алієв і Зак Морлі. 11 очок на свій рахунок записав Джек МакКлінтон.

superleague.ua

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.