вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" подписали контракт с латвийским форвардом

24.09.2011

«Черкаські Мавпи» підписали контракт з латвійським форвардом – Іварсом Тімерманісом. Баскетболіст, який може зіграти на позиції третього-четвертого номерів, перебував на оглядинах майже два тижні. В минулому сезоні латвієць виступав за ризький «Баронс» та «Раквере» з Естонії. Причому Тімерманіс став найрезультативнішим гравцем основного етапу чемпіонату Естонії, набираючи в ньому 21.6 очок за гру, і разом з тим демонстрував високий відсоток реалізації триочкових (46%). Окрім того, Тімерманіс виступав за латвійські «Вентспілс», АСК «Ригу» та німецький «Айсберен», а також грав за збірну Латвії.

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Останній збір в Латвії яскраво вказав на наші дві проблеми: по-перше, це проблема в задній лінії, а по-друге, це відсутність у передній ліні гравця, який міг би атакувати здалеку. Я радий, що вдалося взяти на оглядини Тімерманіса, який гарно себе зарекомендував як гравець з класним кидком і світлою головою, він знає, як діяти в нападі і розуміє, як підстрахувати в захисті. До того ж Іварс може закрити позицію як третього, так і четвертого номера. Ще однією позитивною характеристикою цього гравця є його досвід: Іварсу 29 років і він зумів пограти в багатьох клубах».

mavpabasket.com  

 

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.