вверх  обратно

Состоялась презентация сезона Суперлиги 2011/2012

22.09.2011

Асоціація баскетбольних клубів України «Суперліга» провела презентацію сезону 2011/2012. Захід відбувся в четвер, 22 вересня, у київському розважальному комплексі «Arena Entertainment».

У рамках презентації АБКУ «Суперліга» познайомила гостей і пресу зі своїми новими та старими партнерами:

Телеканал «2+2» – телевізійний партнер Суперліги

ТМ «Фольксваген» – партнер Матчу Зірок Суперліги

ТМ «Тіссо» – партнер Матчу Зірок Суперліги

Газета «Сегодня» – інформаційний партнер Суперліги

Bigmir.net – Інтернет-партнер Суперліги

«24 канал» – інформаційний партнер Суперліги

Генеральний директор «Суперліги» Альгімантас Павілоніс розповів про те, в якому форматі в сезоні 2011/2012 будуть розіграні Чемпіонат і Кубок Суперліги.

Чемпіонат Суперліги стартує 1 жовтня 2011 року і завершиться 31 травня 2012 року. Він відбудеться у три кола, після яких вісімка найкращих команд турнірної таблиці продовжить боротьбу за медалі у стадії плей-офф.

Цього сезону в Чемпіонаті Суперліги братимуть участь 14 клубів:

БК «Азовмаш» (Маріуполь)
БК «Будівельник» (Київ)
БК «Говерла» (Івано-Франківськ)
БК «Дніпро» (Дніпропетровськ)
БК «ДніпроАЗОТ» (Дніпродзержинськ)
БК «Донецьк» (Донецьк)
БК «Київ» (Київ)
БК «Кривбасбаскет» (Кривий Ріг)
БК «ОДЕСА» (Одеса)
БК «Політехніка-Галичина» (Львів)
БК «Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя)
БК «Хімік» (Южне)
БК «Черкаські Мавпи» (Черкаси)
МБК «Миколаїв» (Миколаїв)

Кубок Суперліги буде розіграний у такому ж форматі, як і минулого сезону. До нього потраплять вісім найкращих команд за підсумками двох кіл чемпіонату. Спочатку вони відіграють чвертьфінальні матчі, а згодом у Фіналі Чотирьох визначать володаря Кубка. Фінал Чотирьох Кубка Суперліги відбудеться наприкінці березня 2012 року.

Чемпіонат і Кубок Суперліги в сезоні 2011/2012 відбуватимуться за схемою 4+1 (обов’язкове перебування на майданчику 1 українського гравця) і з обмеженням кількості іноземних гравців (не більше 5 в заявці на гру).

Матч Зірок Суперліги – традиційне свято баскетболу, яке вболівальники побачать і в сезоні 2011/2012. Ця подія складається з видовищних конкурсів слем-данків, триочкових кидків і захисників, зіркової гри Україна – Легіон, а також численних конкурсів із призами для вболівальників. Матч Зірок Суперліги відбудеться наприкінці лютого 2012 року.

Важливий акцент Суперліга робить на покращенні якості відео онлайн-трансляцій в Інтернеті. Враховуючи значний глядацький інтерес до перегляду матчів в Інтернеті, в сезоні 2011/2012 Суперліга здійснюватиме багатокамерні онлайн-трансляції з використанням основних статистичних показників і в супроводі коментатора.

Перед презентацією сезону відбулися загальні збори засновників Асоціації баскетбольних клубів України «Суперліга», під час яких було розглянуто низку робочих моментів, пов’язаних із сезоном 2011/2012, зокрема – питання регламенту, бюджету, календаря та суддівства. 

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.