вверх  обратно

Судьба Дворца спорта в Ивано-Франковске до сих пор неизвестна

21.09.2011

Місце будівництва Палацу спорту в Івано-Франківську й досі не визначено. Відчуження 4 гектарів землі від загальної території "63-го котельно-зварювального заводу" наразі зависло у повітрі.

Як стало відомо, це підприємство перебуває на стадії переходу підзвітності від міністерства оборони до концерну "Укроборонпром". Коли завершиться цей процес - невідомо. Водночас у обласній раді, аби не втрачати час, вже на наступному пленарному засіданні готові виділити кошти для проведення пректно-кошторисних робіт.

Якщо візуально в Івано-Франківську для зведення Палацу спорту нібито є вільні земельні ділянки, то на папері вони вже давно перебувають у власності юридичних осіб. Тому можливість будівництва тут арени, каже влада, досить примарлива. Нині ж все частіше почали говорити про розміщення Палацу спорту в приміських селах. Або ж на території колишніх авіаційних військових частин.

Тож наразі влада Івано-Франківська все-таки спробує домовитися про будівництво Палацу спорту на території міста з власниками вільних ділянок, а обласні чиновники шукатимуть вільну і привабливу землю поблизу обласного центру. Тим часом мер Івано-Франківська, голова ОДА та облради відправлять лист у Кабінет міністрів з проханням швидше вирішити долю "63-го Котельно-зварювального заводу".

"Телеканал новин 24". Івано-Франківськ

 

Добавил: Goverla IF
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.