вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы-96" станут участниками престижного турнира в Испании

20.09.2011

«Черкаські Мавпи-96» вирушають на престижний передсезонний турнір до Іспанії. Чемпіони України у своїй віковій категорії зіграють проти кращих юнацьких команд Західної Європи. Турнір під назвою «TORNEO CADETE VILLA DE LA OROTAVA» проходитиме на Тенеріфе вже чотирнадцятий рік поспіль. Цього разу участь у змаганнях, які стартують 22-го вересня, візьмуть 8 команд з Іспанії, Германії, України та Литви. Серед учасників змагань є такі грізні імена, як «Барселона» на «Реал». До слова, зі своїми мадридськими однолітками «Черкаські Мавпи-96» зустрінуться вже в груповому етапі. Окрім баскетболістів з іспанської столиці, на цій стадії змагань команді Максима Міхельсона протистоятимуть господарі турніру – команда «San Isidro» та La «Gran Canaria». Свій перший матч черкасці відіграють проти господарів 22-го вересня, пізно ввечері.

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи-96»
: «Цей турнір – справжня знахідка для нас, тут ми зможемо напередодні сезону обкататися в матчах з дуже сильними командами і подивитися, чого ми досягнули на даний момент. Подивіться лише на склад нашої групи – і все стане зрозуміло. Щоправда, дивлячись зараз на наш план підготовки, в Іспанію їдемо дуже завантажені, можливо, навіть в певній фізичній ямі. Але навіть задля цього турніру ми не хочемо змінювати свої плани, адже наша кінцева – мета не цей і не наступний сезон, а планомірний розвиток всіх можливостей гравців команди».

mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.