вверх  обратно

Владимир Холопов: "Черкаськи Мавпы" покинут три игрока"

18.09.2011

Після сьогоднішньої гри проти БК «Одеса» на «Кубку Азовмаша», де черкасці посіли четверте місце, Володимир Холопов зробив резонансну заяву. За словами головного тренера «Черкаських Мавп», днями команду полишать відразу троє нинішніх гравців клубу. Разом з тим команда може укласти угоду з двома новобранцями.

– Володимире Михайловичу, на вашу думку, чого не вистачило команді, аби здобути сьогодні позитивний результат?

– Сьогодні було очевидно помітно, що команда не готова провести на високому рівні дві гри поспіль. Доволі непросто два дні грати фактично сімома-вісьмома баскетболістами. Вчора основні гравці віддали багато фізичних та емоційних сил грі проти «Азовмашу», яка затягнулася аж до овертайму. Зараз нам потрібно зробити висновки з останніх контрольних матчів і провести ротацію складу.

– Зараз можете сказати, які зміни будуть в команді?

– Дехто з гравців не виправдав покладені на них сподівання і, на жаль, доведеться з ними попрощатися. Команду полишать відразу троє гравців, а на їх місце прийдуть двоє. Братимемо не кількістю, а якістю.

– Прізвища можете назвати?

– Поки що – ні. Все стане відомо найближчим часом. Можу лише заявити, що з команди підуть два українці та один легіонер, а прийдуть іноземець та українець.

mavpabasket.com
Добавил: juve7
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.