вверх  обратно

"Политехника-Галычина" стала бронзовым призёром мемориала Гаврилова

18.09.2011

БК «Політехніка-Галичина» - «Кремінь» - 101:70 (28:23, 20:17, 24:16, 29:14)
«П»: Ходов – 24, Одуфува – 21, Чемякін – 21
«К»: Чемічьов – 19, Хоружий – 17, Овчаренко – 12.

Львівські баскетболісти стали першими призерами традиційного «Меморіалу ім. Гаврилова», що відбувається у Запоріжжі. Для здобуття нагород підопічним Дмитра Базелевського в останньому турі потрібно було будь-що перемагати представника вищої ліги – «Кремінь» з Кременчука. З цим завдання БК «Політехніка-Галичина» не просто впоралася, а й зробила це надвпевнено.
Львів’яни взяли перевагу до своїх рук ще з першої чверті і до завершення матчу тримали суперника на безпечній відстані. Особливо до цього доклався Одуфува, який за поєдинок закинув 21-е очко і зробив аж 17 (!) підбирань – і це дабл-дабл. Загалом під кільцями «політехи» у грі виглядали очевидно краще за своїх опонентів – 39 підбирань проти 29. Примітно, що левова частка підбирань (25) на рахунку двох гравців – власне, Одуфуви та Чемякіна (8 підбирань).

Набагато краще львів’янам давалися і командні дії в атаці – 26 результативних передач проти 14 у «Кремня». А остаточний розгром «Політехніка-Галичина» оформила уже в останній чверті, в якій перемогла з перевагою «+ 15». То ж 101:70 на користь «Політехніки» і кубок за третє місце «Меморіалу ім. Гаврилова» із Запоріжжя прямує до Львова.

Нагадаємо, тиждень тому на товариському турнірі у польському місті Тарнобжег львівські також посіли третє місце.


politehgalychyna.com.ua

Добавил: sevitch77
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.