вверх  обратно

Михаил Анисимов: "Надеюсь быстро найти общий язык с партнерами"

21.02.2016

У матчі Суперліги Фаворит Спорт Динамо-Хімік господарі зазнали нищівної поразки 60:84. Як кажуть, перший млинець – завжди гливкий. Істину підтвердив дебют Михайла Анісімова у складі "Динамо".

- Прикро, що команда поступилася. Грали вдома, на очах у своїх прихильників.

- Скільки днів ти вже перебуваєш у новій команді?

- Тиждень.

- Перші враження склалися?

- Прийняли дуже добре. Пів-команди Динамо я знаю. Я з ними грав. Команда згуртована. Ніякого дискомфорту щодо того, що я прийшов на нове місце, не відчуваю. Граю у Києві, вдома. Добре почуваюся. Усе гаразд.

- Тебе брали з метою підсилення. Чим можеш допомогти?

- Чим можу? Своїми габаритами, грою, агресивністю під кільцем, зтягуванням захисту. Але, насамперед, думаю – грою під кільцем.

- Зараз ви поступилися Хіміку, але за тиждень можете знову зустрітися, у фіналі чотирьох Кубка України?

- Можливо. Якщо ми з ними зустрінемося, думаю, буде інша гра. Думаю, ми зробимо висновки. Якщо дістанемося фінального матчу, і вони теж, проаналізуємо свої помилки, зробимо висновки і по-іншому зіграємо. Я не думаю, що Хімік нас настільки вище, що ми так поступилися. Ми не зіграли у свою гру. Якщо зробимо це – буде усе гаразд.

- Чия була ініціатива переходу? Ти був особисто знайомий з Рижовим? Ти переходиш з клубу в клуб за допомогою агента, чи  сам ним є?

- Сам собі агент, сам собі режисер. Я був у Києві, ми зідзвонювалися. Він запропонував – давай. Ще мають гравці підключитися.

- Компанія зібралася добра?
- Так. Тільки треба зігратися і реалізувати увесь свій потенціал. По сьогоднішній грі бачу – ми його не реалізували.

- Скільки тренувань тобі потрібнот провести, щоб зрозуміти – ти з цими людьми зіграний?

- З кожною командою по-різному. Не можу точно сказати – одну чи дві гри. Сподіваюся, швидко знайду спільну мову з партнерами.
 

 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.