вверх  обратно

"Политехника-Галычина" прибыла на турнир в Запорожье

16.09.2011

«Політехніка-Галичина» щасливо добралася до Запоріжжя, де вже завтра зіграє свій перший матч у «Меморіалі ім. В. Гаврилова» з дніпродзержинським «Дніпро-Азотом». Нагадаємо, у турнірі також візьмуть участь «Кривбасбаскет» та господарі змагань «Ферро-ЗНТУ».

Наша команда розташувалася на острові Хортиця в однойменному готелі. Сьогодні ввечері львів’яни проведуть годинне тренування.

До Запоріжжя «Політехніка» поїхала у такому складі: Ярослав Зубрицький (форвард/центровий), Дмитро Ходов (форвард), Мухаммад Ель-Амін (захисник), Джордж Одуфува (форвард), Олександр Панченко (розігруючий), Ненад Зівчевіч (форвард), Микола Полюляк (захисник), Артем Чемякін (центровий), Максим Колядов (форвард), Олександр Доленко (захисник), Павло Ревзін (захисник). Також із командою - плеймейкер Ведран Моровіч, але він не гратиме, оскільки проходить курс реабілітації після травми.

politehgalychyna.com.ua
Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.