вверх  обратно

Товарищеский матч. "Говерла" проиграла "Лиетувос Ритас" (видео)

16.09.2011

Навіть переможна перша чверть і загальні 26 очок Кевіна Тіггса не допомогли «Говерлі» перемогти відому литовську команду. Саме гості активніше розпочали матч і у першій десятихвилинці завдяки хорошим діям у проходах «маленьких». Євген Мурзін у цій грі змушений був обійтися без травмованого Браяна Гріна, який наразі утримується без тренувань і буде відновлюватися ще близько 10-12 днів, і тому основне навантаження у боротьбі під щитами було призначене для Еріка Колмена та Анатолія Дубнюка. У захисті високі «ведмеді» з своїми завданнями справилися, проте у атаці особливих здобутків ні Колмен ні Дубнюк не змогли отримати.

У свою чергу основні проблеми все ж у «Говерли» були від «маленьких» гравців господарів. Американський поінтгард Тайрес Райс повів свою команду вперед у другій чверті і переломив хід поєдинку. Загалом перша половина гри завершилася з рахунком 36:29 вже на користь «Ліетовус Рітас», а Райс вкінці поєдинку став найрезультативнішим гравцем команди, здобувши 19 очок (реалізувавши 8 з 12 двоочкових кидків) та віддавши 4 результативні передачі. Сейбутіс, що також грає на позиції захисника здобув у грі 13 очок і також варто відзначити новачка команди – Евальдаса Кайріса, що записав у свій актив 8 пунктів. Важкий форвард Кателинас окрім 6 очок зміг зробити 8 підбирань і такий доробок гравців литовського гранда дозволив команді Александра Джикіча і в третій чверті святкувати перемогу 19:15.

Гості в останній чверті в основному стараннями Вокера (10 очок) та Тіггса (26) намагалися скоротити відрив, але литовці спокійно контролювали перебіг поєдинку і завершили матч з 11-очковою перевагою.

«Лієтовас Рітас» (Литва) – «Говерла» - 70:59 (11:19, 25:10, 19:15, 15:15)



sport.if.ua

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.