вверх  обратно

Элвин Сноу и Сергей Чариков подписали контракт с "Кривбассбаскетом"

14.09.2011

Як повідомив головний тренер БК «Кривбасбаскет» Володимир Чурсін, криворізький клуб підписав контракти з двома легіонерами – американцем Елвіном Сноу та гравцем національної збірної Білорусі Сергієм Чаріковим. 

Випускник коледжу Eastern Washington, захисник Елвін Сноу (1981 р.н., 188 см) після сезону в Ісландії пограв в ABA, а потім повернувся до Європи, де за останні шість сезонів змінив сім клубів: «Ашкелон» (Ізраїль), АПОЕЛ (Кіпр), «Трір» (Німеччина), «Пінар» (Туреччина), «Котвіца Колобжег» (Польща), «Геліос» (Словенія). Сезон 2010-2011 рр. американець провів у турецькому «Трабзонспорі».

Сергій Чаріков (1982 р.н., 178 см) добре знайомий вітчизняним уболівальникам за виступами у складі БК «Ферро-ЗНТУ». В сезоні 2009-2010 рр. захисник провів 29 матчів у чемпіонаті Суперліги (1.8 очка + 2.3 передачі + 1 підбирання) та 19 матчів у Кубку Суперліги (4.9 очка + 2.8 передачі + 1.6 підбирання + 1.1 перехоплення). Попередній сезон гравець національної збірної Білорусі, який раніше захищав кольори німецьких «Хемніца» та «Байройта», а також білоруських «Гродно-93» та ОЗАА (Осиповичі), відіграв на Батьківщині, повернувшись до Осиповичів і ставши найкращим асистентом чемпіонату за підсумками сезону (8.4 передачі в середньому за гру).

За словами Володимира Чурсіна, комплектація команди триває, тому слід очікувати на появу в Кривому Розі нових гравців.

Нагадаємо, що раніше контракти з криворізьким клубом підписали три українські баскетболісти – захисник Артем Щепкін, форвард Максим Нікітін і важкий форвард/центровий В’ячеслав Череповський.

 superleague.ua  

 

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.