вверх  обратно

Обычнаянеобычная тренировка

25.01.2016


У баскетбольній школі «Черкаських Мавп» провели незвичне тренування. Інноваційний підхід торкнувся відразу двох команд школи, у яких тренером є Василь Івлєв. Мова йде про вже досвідчених і загартованих у боях всеукраїнської юнацької ліги хлопців «Черкаських Мавп-01» та зовсім юних, роблячих лише перші кроки у баскетболі, гравців «Мавп-05».

Старші хлопці вперше у своєму житті виступили у ролі тренерів. За кілька днів до незвичного тренування п’ятнадцятирічним баскетболістам було роздано завдання щодо майбутньої роботи у якості тренера. В результаті хлопці написали конспект нетривалого тренування, у кожного з них була своя тема: дриблінг, передача, кидок після подвійного кроку та захист.



Чотирьох гравців призначили старшими на кожну тему і у кожного з них були помічники. Найскладнішу тему "захист" взяв капітан команди і кращий захисник Юрій Романовський, "дриблінг" - основний розігруючий Богдан Троян, його помічником був Коля Лахтуров, "передача" - Андрій Коробко і Максим Ісаєнко, "кидок з подвійного кроку" - Фіцайло Ілля та Владислав Костишев. Всі гравці поставилися дуже відповідально до свого нового тренерського статусу. У всіх був написаний план-конспект, при чому вправи були підібрані так, що починалися з простих елементів, а закінчувалися більш складними.



За словами ініціатора та тренера Василя Івлєва від такого тренування прогресують і молодші і старші гравці. Молодь із захопленням виконує завдання старших одноклубників, а інші бачать тренерську роботу з середини.


За словами організаторів, незвичного тренування, подібні зустрічі та обмін досвідом вихованців баскетбольної школи будуть не рідкістю. Перше заняття дало хороший результат.




Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.