вверх  обратно

Станислав Медведенко: "У "Каштана" вообще нет финансирования"

6.01.2016

Тренер аматорської команди з Києва Станіслав Медведенко прокоментував стартовий поєдинок Кубка України проти "Черкаських Мавп".

- Інтрига щодо переможця поєдинку "Каштани" - "Мавпи" тривала до останніх секунд. Як вам вдалося налаштуватися на гру?

- У нас гарна команда, підібралися фахові гравці. Це ветерани, які закінчили і молодь, у якої ще замало досвіду. Так склалося, що на кінцівку нас не вистачило. У нас любительська команда. Пару виконавців зі школи "Ведмедів" грають, пару ветеранів, з якими ми домовилися. Так, зібралися, і поєднуємо приємне з корисним.

- У вас є фінансування?

- Жодного фінансування, граємо на чистому ентузіазмі.

- Проти вас грали професіонали, але часом "Каштани" на паркеті виглядали більш помітними.

- Наша команда має достатній потенціал. Вдалий збіг обставин міг гойднути ситуацію і у наш бік.  Але у нас ще є друга гра. І ми не збираємося її просто так віддавати.  Будемо до кінця боротися, а там вже кому як пощастить.

- Досвід виступів в НБА передаєте своїм підопічним?

- Так, безумовно. У нас є картинка у команді. Звісно, вона не ідеальна. Хотілося б, щоб були кращими кондиції у ветеранів, але у нас аматорська команда, багато хто працює. То ж, що маємо, те маємо (посміхається).

- Яку картинку ви маєте на увазі, знімаєте матчі на відео?

- Баскетбольна картинка. Ми культивуємо наш баскетбол. Часом виходить краще, інколи – гірше. Але ми граємо у нашу улюблену гру і отримаємо насолоду від цього процесу. Хлопцям зіграти на такому рівні – для них це імпульс для подальшого розвитку.

- Скільки разів ви тренувалися перед цим матчем?

- У нас два тренування на тиждень. Ми тренуємося регулярно ось у цьому залі "Авангард".

- І тому у вас така підтримка глядацька?

- Було дуже приємно бачити повні трибуни на нашому матчі, які оплесками реагували на кожне зароблене очко. Хочу подякувати усім вболівальникам, які прийшди підтримати нас у цей морозний передріздвяний день!

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.