вверх  обратно

Евгений Мурзин: "Нравится микроклимат в команде"

12.09.2011

Головний тренер БК "Говерла" Євген Мурзін аналізує два спаринги з львівською "Галичиною", оцінює гру новачків команди, а також ділиться найближчими планами команди, зокрема, під час традиційних тренувальних зборів у Литві...

- Як ви оціните два спаринги проти львівської «Галичини»? Зокрема, чи задоволені ви якістю і змістом матчу у Івано-Франківську?

- Відверто кажучи початок гри мене розчарував. У першій чверті ми не дуже добре зіграли у захисті, пропустили 30 очок. І це при тому, що львів’яни приїхали дещо послабленим складом – без двох розігруючих. Тому з перших хвилин я думав, відверто, про дещо інший результат. Водночас, з приємних моментів хотів би відзначити той факт, що мені вдалося «достукатися» до гравців, поставити їх на правильні рейки, маю на увазі гру в захисті, словом, заставити їх працювати. У підсумку наступні дві чверті ми пропустили від суперників 8 і 10 очок – от такими показниками я задоволений.

- Чи вже готові проаналізувати баскетбол у виконанні новачків клубу? Хто виділяється найбільше, а від кого, навпаки, очікуєте більшого?

- Я брав цілком свідомо цих гравців, знаючи їх можливості. Тому, за великим рахунком, перше враження усі залишили цілком нормальне, враховуючи їх нинішню ступінь готовності. Звісно ж є ще певна незіграність, не без цього. Але мені подобається мікроклімат у команді, відношення до роботи і та гра, яку вони, безумовно, можуть показувати. Моє завдання до кінця зборів привести їх до бойових кондицій.

- Над чим команда буде працювати найближчим часом?

- Наразі ще зарано говорити про командну гру у нападі. Зараз ми більше уваги приділяли фізичній підготовці і грі в захисті. До слова, по двом зіграним поєдинкам, насторожує невелика кількість результативних передач. Поки що маємо дуже багато індивідуальної гри. Але я впевнений, що до початку чемпіонату ми з цим упораємось і все буде гаразд.

- Розкажіть декілька слів по збору команди у Литві.

- Під час вже традиційних литовських зборів ми запланували провести шість-сім спарингів з тутешніми клубами, а також взяти участь у досить таки сильному товариському турнірі. До Івано-Франківська ж плануємо повернутися 24-25 вересня і, цілком, можливо, проведемо ще один контрольний матч проти «Галичини».

bcgoverla.if.ua

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.