вверх  обратно

Товарищеский матч. БК "Политехника-Галичина" победила "Сокол"

10.09.2011

"Політехніка-Галичина" перемогла у першому матчі "Меморіалу ім. Казімєжа Вацлавчика"

"Сокол" (Ланьцут) - "Політехніка-Галичина" 68:72

Головний наставник "Політехніки-Галичини" Дмитро Базелевський коментує гру з "Соколом" із Ланьцута (68:72)

Матч проходив за таким сценарієм – ми знали, що переможемо, але прикласти ті зусилля, що дозволили нам почуватися комфортно, змогли лише в останній чверті. Наші великі (Зубрицький та Одуфува) набравши 20 очок, думаю, не можуть занести собі в актив цю гру, якщо говорити про якість показаного баскетболу. Велика кількість і тактичних, і технічних помилок у захисті й нападі не дозволяють виділити навіть цих гравців у загальному резюме після гри.

Ми самі зробили собі важку гру. І головне, що вплинуло на силу команди у цій грі, це недооцінка суперника. Нам просто треба було “сісти” у захист (усій п’ятірці на майданчику) з самого початку гри, і суперник не набрав би 55 очок. Наша упевненість у підстраховці зіграла з нами поганий жарт. Ми давали супернику відчути, що він може нас обіграти один на один. А це повинно траплятися лише у тому випадку, якщо суперник швидший і досвідченіший, а не через нашу розслабленість і самовпевненість.

Але багато у чому це хороший етап підготовки. Перше – те, що наш гравець завжди виходив на майданчик пам’ятаючи про відповідальність за кожну дію. Не було відриву у рахунку і навіть молоді гравці відчували вагомість кожного свого вчинку на майданчику. Друге – це суддівство. Воно було чесним, але не таким, як у Литві чи Україні, де ми грали перші ігри. В обидва боки лунали свистки при допустимому, на наш погляд, контакті. Ми не програли у цій боротьбі, але довго адаптувалися до суддів. Це дуже потрібний для нас момент. І третє: було видно, що не знаючи суперника на початку гри, більшість гравців “читала” його і робила висновки про свої індивідуальні дії в основному у захисті.

  politehgalychyna.com.ua

 

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.