вверх  обратно

Александр Фурс: "Активно готовимся к матчам с "ИнФизом" и "Бипой"

3.12.2015

5 та 7 грудня «Динамо» проведе два чергових поєдинки Суперліги Фаворит Спорт. 5-го грудня у київському університеті фізкультури динамівці зіграють проти «Інфізу», а 7-го з «БІПою», в спорткомплексі університету ім. Драгоманова. Напередодні цих ігор, форвард столичної команди, поділився з клубною прес-службою своїми думками, стосовно причин поразок на минулому тижні, та розповів, як гравці готуються до наступних протистоянь.

- Олександре, ви вже більше місяця в «Динамо». Як можете оцінити атмосферу в колективі?


- Атмосфера у нас дуже хороша. З кожним тренуванням починаємо все краще відчувати з партнерами один-одного, та розуміти командну гру.

- З ким найбільше спілкуєтесь?

- З Анатолієм Шунделем, із яким ми разом грали за збірну України (U-20). Також дружні стосунки з Челованом, Гудковим, Корчагіним. Хоча загалом у нас весь колектив досить згуртований, ми як один великий організм, тому в цьому плані жодних проблем не виникає.

- Коли ви тільки прийшли в клуб у вас були проблеми з фізичною формою. Чи вдалося вже набрати оптимальні кондиції?

- Зараз почуваюся набагато краще, але все ще продовжую набирати форму. Буду робити все можливе, щоб додавати з кожним тренуванням, та з кожною грою.

- «Динамо» на минулому тижні зазнало двох поразок на виїзді. В чому ви бачите причини тих результатів?


- «БІПу» мали обігрувати  без проблем, але кілька дрібних помилок призвели до того, що ми поступилися в овертаймі. А стосовно розгрому в Южному, то дуже вплинула на результат відсутність Дроздова та Шунделя, і також нестача досвіду у молодих баскетболістів.

- Як проходить підготовка до найближчих матчів з «Інфізом» та «БІПою»?


- Готуємось дуже активно. Проводимо роботу над помилками, намагаємося прибрати разом з тренером всі недоліки, що можуть негативно вплинути на нашу гру.

- Що можете сказати про майбутніх суперників?


- Це хороші команди, на них не потрібно додатково налаштовуватись. «Інфіз» ми уже перемагали, цього разу теж будемо грати тільки на перемогу. А ось у «БІПи» треба обов’язково брати реванш.

Источник: bcdynamo.kiev.ua

Добавил: bcdynamo
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.