вверх  обратно

Грузия - Украина (после матча)

4.09.2011

Максим Пустозвонов
-        Єдине що можу сказати – це те що ми грали погано. Ми наробили багато втрат, програли підбирання. Ось чому ми програли.

Заза Пачулія
-        Це була дуже важлива гра, обом командам необхідно було перемагати для того що б потрапити на третє місце. Ми не чекали легкого поєдинку. Суперник – це добре підготовлена команда, з високими гравцями, з хорошими снайперами. Ми знали завдяки досвіду попередніх ігор, що грати слід буде всі 40 хвилин. У матчі зі Словенією у нас було 13 очок переваги і ми програли. Перші матчі дали нам важливий досвід, адже ми на Євробаскеті вперше і ми вчимося у процесі. Відповідальність на нас тисне, але ми у другій половині захищалися значно краще, у нас пішов напад, ми допомагали один – одному і це дійсно були командні зусилля.

Майк Фрателло
-        Грузія однозначно заслужила на цю перемогу, вони грали набагато краще ніж ми. Можу сказати, що нам слід було б значно краще попрацювати на підстрахоках при зонному захисті 2-3. Ми дали суперникам виграти 14 відскоків на нашому щиті, програли підбирання 29:40, ми зробили 23 втрати і, нагадаю, ми перемагали 29:19. Я хочу привітати суперника з тим що вони провели відмінну роботу, і як сказав Заза, після вчорашньої напруженої гри, яка забрала багато сил, вони розпочали поєдинок повільно, але потім заграли інтенсивніше, зробили важливі підбирання, здобули очки коли це було необхідно. Ми мали шанс, але дуже багато дозволяли суперникам вони зробили 64 кидки проти наших 50. Це забагато. Ми не могли здобути м’яч після того як програвали підбирання. Цього нам бракувало в усіх матчах, які ми зіграли тут. Суперники зіграли дуже добре і я їм побажаю всього найкращого, щодо нас, то завтрашній матч ми будемо намагатися виграти на прощання.

-        Чи контролював я гру? Звісно що ні, вони переграли нас у другій половині, я сказав би, що він (Кокошков) контролював гру у третій і четвертій чверті. В першій у нас було все добре, в другій ми навіть не були близькими до контролю, якщо я правильно зрозумів ваше питання. Так ми хотіли контролювати, але не змогли, вони змогли.

Ігор Кокосков
-        Це був надзвичайно важкий поєдинок, ми знали що буде дуже складно. Проти нас грала дуже добре підготовлена команда з хорошим тренером. У нас немає досвіду виступів на таких турнірах і мене духе радує, що від гри до гри ми граємо все більш впевнено. Ми граємо краще і це головне. Я не знаю як далеко ми пройдемо на турнірі, але нашим завданням є грати краще від матчу до матчу, від чверті до чверті. У нас дуже складний графік, вчора у нас була дуже нервова гра. В першій чверті ми відчували її відбиток, ще переживали те що сталося, замість того щоб думати про те що попереду. Ми знали наскільки важливий цей матч, це схоже на перегони, наступна гра буде теж надзвичайно важливою і нам слід бути готовими до неї. Я хочу подякувати хлопцям за те що вони не зупинилися після важкої першої чверті, змогли повернути контроль над грою, ми теж по ходу втрачали його. Мене радує, що ми спромоглися повернутися у гру. На цьому турнірі я зрозумів, що та команда, яка грає більш агресивно, більш зосереджено виграє другу половниу, тут дуже багато матчів, коли після виграної першої полоини програє матч. Я радий що ми проявили характер і самі створили собі сприятливі умови. Ми ще поки нічого не зробили, лише виграли 2 матчі і 2 програли. Як команда ми прогресуємо і наступна гра знову найважливіша для нас.

ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.