вверх  обратно

Товарищеский матч. "Политехника-Галичина" - "Говерла" (после матча)

4.09.2011

Головний тренер БК “Політехніка-Галичина” назвав гру проти “Говерли” (87:92) найгіршою під час тренувальних зборів.
- Якщо поглянути на статистику і табло, то ми зіграли непогано, - підсумовує Базелевський. - А відсоток влучань 3-очкових кидків (77%) і взагалі вражає. Давно такого не бачив. Але загалом я абсолютно незадоволений грою. Якщо порівнювати з трьома матчами під час литовських зборів, то цей, мабуть, найгірший за час нашої підготовки. Далася взнаки відповідальність за результат - все ж дербі та й львівських вболівальників чимало прийшло. Ось і виглядали мої хлопці дещо скутими. Та нічого страшного – потрібно організувати ще один спаринг, щоб прийшли вболівальники і баскетболісти звикали до підтримки та відповідальності.

Крім того дався взнаки і абсолютно об’єктивний чинник. Я дав пограти одразу 13-м баскетболістам. Зрозуміло, що в офіційних матчах такого не буде. Але це підготовчий період. Тут так має бути. Неправильно, якби хтось просто стежив за грою з лави запасних.

У схожому ключі після матчу висловлювався і головний тренер “Говерли” Євген Мурзін.
- Зрозуміло, що результатом я задоволений, адже перемогли у дербі - розпочав наставник франківців. – А ось якість дій моїх баскетболістів, їх зміст – мене не влаштували. Враховуючи, що грали від захисту, то ми надто багато пропустили. Особливо, якщо говорити про перші три чверті (кожного разу суперники закидали понад 20-ть очок).

politehgalychyna.com.ua

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.