вверх  обратно

"Кривой Рог" сыграл товарищеский поединок с "Золотым веком"

16.09.2015

Кіровоградські гравці готуються до  першості в контрольних поєдинках. Таким протистоянням і став для підопічних Андрія Білозерського та Георгія Ступенчука матч з БК «Кривий Ріг». У першій половині зустрічі кіровоградські хлопці гідно протистояли конкурентам, склад яких відповідає всім критеріям української Суперліги, а в двох наступних двадцятихвилинках гості таки зломили опір непоступливих конкурентів – 68:97. Досить сказати, що не останню роль в успіху криворіжців зіграли колишні гравці кіровоградської команди Євген Ворнік і Олександр Дробязко. На жаль, Женя і Саша, які одержували в роздягальні наганяй від свого наставника за непереконливу гру, змогли тільки передати привіт самим чудовим кіровоградським шанувальникам баскетболу і висловити жаль, що не вдалося продовжити свою кар’єру в Кіровограді. А найвиразніше висловився щодо поєдинку головний тренер БК «Кривий Ріг» Валерій Плеханов:

«Грою своїх підопічних однозначно незадоволений. Ми сьогодні не показали змістовного і результативного баскетболу. Так, ми виграли переконливо, але різниця в рахунку не має принципового значення. Я чекав від своїх хлопців більшого. Але вони не зіграли так, як ми того хотіли. Збираючи цей склад під Суперлігу, були впевнені, що він здатний на більше. Ми вдячні кіровоградцям за можливість провести це протистояння і виявити всі наші сильні і слабкі сторони. Що ж стосується завдань на прийдешній сезон, то про них краще запитати керівництво нашого клубу, але ми традиційно налаштовуємося на перемогу в кожному матчі».

Дисонансом словам колеги виглядав коментар головного тренера БК «Золотой Век» Андрія Білозерського:

 «Я дуже задоволений тим, як ми провели сьогоднішній матч. Можливо, десь не зіграли наші високі, але захисники проявили себе досить добре. Я точно знаю, що конкуренти збиралися нас «розірвати» з різницею в 50-60 очок, але ми показали, що хлопчиками для биття, навіть для таких серйозних колективів, не будемо. Вважаю, що першу контрольну гру ми не провалили. Нам би одного великого центрового – і навіть тут дали б хороший бій. Але нічого, селекційна робота триває і я впевнений, що завдяки підтримці президента нашого клубу Сергія Сухого ми обов’язково посилимо свій склад. Хочу сказати величезне спасибі нашим шанувальникам, які вірять в команду і люблять кіровоградський баскетбол. Такій підтримці, навіть на товариському поєдинку, можуть позаздрити навіть клуби Суперліги. Можу сказати точно, що ми постараємося не розчарувати наших шанувальників в іграх вищої української ліги, де точно будемо виступати. Сподіваюся, що всі сьогодні побачили потенціал цієї команди».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.