вверх  обратно

Дмитрий Забирченко: "Для эстонцев сегодня тоже будет матч за выживание"

7.09.2015

Травмований захисник збірної України Дмитро Забірченко поділився очікуваннями від сьогоднішнього поєдинку нашої команди проти Естонії. Він вважає, що зустріч буде напруженою і остерігається називати свою команду відвертим фаворитом.

- Естонію треба перемагати. Потрібно виходити впевненим у своїх силах і просто “перетоптувати” їх. Хоча, повірте, Естонія – теж непроста команда. Так, вони зараз програли перші 2 матчі з різницею по мінус 25, але раз на рік і палиця стріляє. Тому потрібно остерігатися, а не виходити і думати, що зараз ми їх порвемо.
Ми з ними грали не раз, і іноді матчі складалися дуже важко. Так, більшу частину ігор ми перемогли, але деякі давалися вельми непросто. Тому говорити, що Україна явний фаворит я не буду. Так, ми фаворити, але це треба виходити і доводити на паркеті.
Упевнений, естонці теж добре підготуються до матчу з нами. Після двох поразок для них це теж буде “гра за виживання”. Програєш – і в тебе дуже великий шанс виїхати додому. Після 0:3 важко повернутися.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.