вверх  обратно

Дмитрий Забирченко: "Чехи залезли на головы украинцам"

7.09.2015

Травмований захисник збірної України Дмитро Забірченко прокоментував поразку нашої команди в другому матчі групового етапу ЄвроБаскету проти Чехії.

- Ми важко граємо проти швидких команд. Приміром, литовці більш організовані. Вони виводять певну атаку і грають через основного центрового Валанчюнаса – на цьому і будувалася їх гра з Україною в першому матчі.
У Чехії є свої лідери, але вони набирають очки не шляхом серйозних комбінацій – вони всі біжать, всі стрибають, “залазять на голову”. Той же Весели, Саторанськи – він тільки на нашому щиті зробив 2 або 3 підбирання. Дуже важливо було не давати їм другого шансу після промахів.
Це стиль чехів – швидкі прориви, швидкісна гра – вони на початку матчу нам 2 очка поклали “зверху”. Можливо, варто було це зупинити, збити темп. Хоча повільно у нас теж не особливо виходить грати. Важко сказати – начебто і тренер взяв тайм-аут, але все одно не склалося.
Чому було багато помилок біля чужого щита? У чехів хороший захист – у них всі гравці за 1,95 м. Вони дуже часто змінювалися – може, наші були не готові до цього.
У нас Фесенко в перші хвилини отримав 2 фоли і тренеру довелося його міняти, стримувати. Після цього було видно, що Кирило трохи беріг себе, боявся, щоб не отримати третій фол. А це все позначається на грі.

Нагадаємо, 7 вересня збірна України зіграє третій матч групового етапу чемпіонату Європи проти Естонії. Балтійці свій другий поєдинок програли Бельгії – 55:84.

Початок матчу Україна – Естонія о 21:30. Пряма трансляція на каналі 2+2.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.