вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" провели двухсторонку

29.08.2015

"Черкаські Мавпи" (чорні) - "Черкаські Мавпи" (білі) 67:65

   Сьогодні у ПС «Будівельник» «Черкаські Мавпи» провели свій перший товариський матч сезону. Команда Максима Міхельсона зіграла двосторонній спаринг. Гра відбулася у рамках суддівського семінару ФБУ, котрий сьогодні стартував у Черкасах. Окрім практичного курсу для арбітрів, поєдинок став фактично першим оглядом вболівальниками оновленого складу «Черкаських Мавп». Попри те, що селекція команди наразі знаходиться в активній фазі, наразі вже вимальовується кістяк команди. Варто відзначити, що вболівальники теж засумували за баскетболом, попри статус тренувальної гри у ПС «Будівельник» прийшло близько 200 глядачів.

   

  Більше того, у цій грі вболівальники побачили двох потенційних новачків. Наразі на оглядинах у «Черкаських Мавпах» перебувають Денис Носков (захисник/форвард) та Антон Давидюк (важкий форвард). Обидва новачки були помітними фігурами на ігровому майданчику і на двох зібрали 32 очки. У минулому сезоні Носков був одним із лідерів БК «Одеси», де в середньому за гру здобував 12.8 очок та 5.7 підбирань. Сезон же баскетболіст завершував у Грузії, де у складі «Олімпії» мав 13.2 очки та 8 підбирань. Давидюк останні чотири сезони провів у складі «Політехніки-Галичини», у минулому сезоні його статистика складала 10.1 очко та 5.1 підбирання.

   Зі старту матчу команда чорних (де, окрім Давидюка,  грали Руслов, Мірошниченко, Антонець, Ткаченко та Шаламов) захопила ініціативу і навіть у середині другого періоду вела в рахунку з різницею у 15 очок.  Уже в другій половині гри Артамонов та компанія майже впритул наблизилися до «чорних». Слід відзначити Клима, який у цьому матчі став єдиним гравцем, який здобув дабл-дабл: 16 очок, 12 передач. Наприкінці матчу «білі» взагалі зрівняли рахунок. За 10 секунд до завершення гри була рівновага – 65:65, дальня атака Давидюка полетіла у дужку, але підбирання на чужому щиті і переможні два очки здобув молодий Іван Ткаченко – 67:65, – перемога «чорних». 

   За словами головного тренера «Черкаських Мавп» - Максима Міхельсона, попри незапланованість цього спарингу, він дав чимало інформації для роздумів.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.